Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2015, 20:57
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rozprávka Ľadové kráľovstvo dostáva krátke pokračovanie. Sleduj prvé zábery

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ FROZEN
Uložiť Uložené

Frozen alebo Ľadové kráľovstvo zaznamenalo obrovský úspech. Už o pár dní sa dočkáme ďalšieho príbehu, ktorý sa odkrýva v prvom traileri.

Rozprávka Ľadové kráľovstvo dostáva krátke pokračovanie. Sleduj prvé zábery

Niet pochýb o tom, že Frozen mal svoje kvality. Pravdepodobne by bol ešte lepším, nebyť muzikálového pojatia, avšak to by zase 9Gag nemal polovicu príspevkov, keďže by neexistovala pieseň Let It Go. V decembri roka 2013 táto vizuálom čarovná nekonvenčná rozprávka upútala divákov (aj kritikov) po celom svete a zarobila takmer 1,25 miliardy dolárov. Walt Disney Animation Studious ohlásilo pokračovanie príbehu, ktorý uvidíme na jar. Pôjde o krátku, 7-minútovú snímku nazvanú Frozen Fever a bude pojednávať o Anniných narodeninách a snahe Elsy s Kristoffom o vhodný darček a oslavu, akú ešte nemala. Premietať sa bude od 12. marca v kinách len pred ďalšou rozprávkou od Disney - Cinderella, teda Popoluška. 

Späť
Zdieľať
Diskusia