Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2015, 20:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Do Egovej hudby vám v skladbe Iné hodnoty zaspieva talentovaná Aless z Podzemgangu

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Ďalší singel z albumu, samozrejme aj s vizuálom.

Projekt Podzemgang už snáď predstavovať ani nemusíme. Ak si ale náhodou zaspal posledných pár týždňov, tak si ho môžeš priblížiť rozhovorom z našej dielne, kde Ego prezradí čo a kto vlastne Podzemgang je. V pripade, že patríš medzi tých informovanejších, potom ťa určite poteší informácia o ďalšom uverejnenom tracku z tejto kompilácie. 

Nebýva zvykom, že kvalitný interpret prenechá svoju rolu žene a sám sa vrhne do disciplíny, v ktorej ho ešte dobre nepoznáme. O text a spev piesne Iné hodnoty sa postarala talentovaná Aless, o produkciu zas tretina Kotrafaktu a otec Podzemgangu, Ego. V rukách Jakuba Baču vznikol tradičný reprezent vizuál, ktorý ako celok pôsobí veľmi príjemne. Každým dňom sa môžeme tešiť aj na zvyšok albumu. Ten bude, ako už bolo neraz avizované, obsahovať 26 skladieb a každá z nich bude vybavená videoklipom. Zatiaľ prvý projekt s týmto formátom môžeš predobjednávať tu.

PS: Pre viac info zo sveta rapu sleduj Raporter.

Späť
Zdieľať
Diskusia