Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2015, 20:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po dvanástich rokoch sa lúčime so seriálom Dva a pol chlapa

FILMY A SERIÁLY ASHTON KUTCHER DVA A POL CHLAPA
Uložiť Uložené

Pokles sledovanosti a nezhody Charlieho Sheena s vedením doviedli obľúbený seriál do záhuby.

SPOILER ALERT, článok obsahuje informácie z poslednej dvojepizódy.

Od roku 2003, kedy bola odvysielaná prvá epizóda, prešlo skutočne veľa času, čo sa pochopiteľne nemohlo zaobísť bez mnohých väčších aj menších zmien. Za asi najzásadnejší a zlomový moment môžeme bezpochyby označiť odchod jednej z hlavných postáv a zároveň nosný pilier seriálu, Charlieho Sheena. Po nezhodách a značným problémom s veďvietečím musel v roku 2011 dom na pláži v Malibu opustiť a jeho miesto zaujal Ashton Kutcher. Aj napriek veľkým očakávaniam a rekordnej sledovanosti počiatkov deviatej série celkový záujem upadol a na internete sa hromadili tisíce negatívnych komentárov, ktorých obsah bol jasný a zastával jedinú myšlienku - chceme naspäť Charlieho. 

Po dvanástich rokoch sa lúčime so seriálom Dva a pol chlapa

S postupom času sa rozvíjal nový dej, v ktorom množstvo neznámych žien vystriedalo Waldenove nepodarené vzťahy a samozrejmosťou bola Alanova neprestávajúca snaha udržať sa v dome. Z Dva a pol chlapa sa postupne vytratila aj "polovica", ktorú zastupoval Alanov netalentovaný syn, Jake. Ten zavesil herectvo na klinec a zameral sa na vieru. Jeho miesto nahradila Charlieho stratená lesbická dcéra, teda aspoň na krátky čas. 

Odporúčané
Pokazené scény z Dva a pol chlapa: Charlie Sheen si na natáčaní vždy zo všetkého dokázal robiť srandu Pokazené scény z Dva a pol chlapa: Charlie Sheen si na natáčaní vždy zo všetkého dokázal robiť srandu 7. júla 2019, 10:41

Posledná dvanásta séria priniesla to, na čo sme všetci čakali už oveľa skôr. Pravdepodobne aj vďaka fingovanému homosexuálnemu manželstvu za účelom adopcie, ktoré samozrejme sprevádzajú aj stovky problémov, som si konečne povedal, že tvorcovia nabrali správny smer a už to bude len a len lepšie. Vtedy však prišla nečakaná správa, ktorá prekvapila všetkých vytrvalých fans, bohužiaľ nie práve príjemne. Ashtona "vypískali" nielen diváci, ale aj pôvodná hlavná postava, Charlie. Krok producentov bol teda pochopiteľný. Stavili na jedinú kartu a rozhodli sa opäť osloviť Sheena, ktorý medzitým presedlal na Kurz sebaovládania - dúfame, že len seriálovo. Po jeho pomerne jasnom odmietnutí prišiel čas rozlúčiť sa s legendárnym seriálom.

Po dvanástich rokoch sa lúčime so seriálom Dva a pol chlapa

Práve dnes sme boli svedkami uverejnenia poslednej dvojčasti s poradovým číslom 262. Tvorcovia si pre nás pripravili veľké prekvapenie v podobe odhalenia všetkých skutočností. Dozvieme sa teda, ako to v skutočnosti bolo s Charlieho smrťou. Veľkolepé vyzradenie plánu dlhoročnej susedky, psychicky narušenej Rose, naplní divákov pocitom, že by mali rátať aj s pokračovaním. Splnil sa jej sen, aby Charlieho mala roky len pre seba - dlhé roky bezpečne ukrytého v pivnici. Aj napriek tomu, že sa mu podarilo utiecť, si ho osud našiel a ukončil všetky nádeje spojené s návratom do seriálu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia