Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2015, 19:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Miroslav K.

Nadržaný Macík 2 je tu s prvými zábermi!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie obľúbenej komédie je konečne tu! Vďaka prvému traileru sa rozhodne nasmejete.

Jedna z najoriginálnejších komédií, ktoré sme za posledné roky videli, je určite príbeh o Macíkovi/Tedovi, ktorý rovnako ako jeho majiteľ, vyrástol a stal sa z neho "typický" flákač, alkoholik a milovník sexu. Druhý diel vďaka obrovskému úspechu na seba nenechal dlho čakať a vy si môžete pozrieť prvý trailer, ktorý odhaľuje, že Ted nám vlezie do chomúta. Oproti jedničke si teda vymení úlohy s Wahlbergom. Ten bojoval o Milu Kunis, ktorá sa v druhej časti už neobjaví. Nahradí ju Amanda Seyfried.

Nadržaný Macík 2 je tu s prvými zábermi!

Ešte spomeniem, že prvý diel z pera Setha MacFarlaneho (postaral sa aj o druhý diel a opäť nahovoril Teda) bola najziskovejšia komédia s R-ratingom všetkých čias. Bolo otázne, akou kvalitou bude sequel oplývať, mnoho z nás bol skeptických, najmä po videní A Million Ways to Die in the West, kedy sa Seth MacFarlane (napísal scenár, režíroval a strihol si hlavnú úlohu) natiahol na dno svojich humoristických schopností. Prvé zábery k druhému Tedovi nás však prekvapujú a sľubujú skvelú komédiu.

Vráti sa Mark Wahlberg, no objavia sa aj mená ako Amanda Seyfried, Morgan Freeman, Dennis Haysbert, Jessica Barth a Liam Neeson. Prvá časť zarobila 550 miliónov dolárov, takže budeme zvedaví, koľko dolárov sa podarí dostať z kín tentoraz. CZ/SK premiéry sa dočkáme 2. júla. Čo hovoríte na trailer? Nám sa zdá, že lepšie to už ani nemôže byť a zároveň dúfame, že marketingové oddelenie toho až tak veľa z filmu neukáže. Ak ale áno, nové zábery, informácie, obrázky a iný materiál nájdete medzi prvými na Filmkulte. 

Nadržaný Macík 2 je tu s prvými zábermi!
Späť
Zdieľať
Diskusia