Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2015, 12:41
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Kanye ako milujúci otec s dcérkou North West v klipe Only One

HUDBA JOHN LENNON KANYE WEST
Uložiť Uložené

So songom Only One, na ktorom spoluprácou aj Paul McCartney spravil okolo seba Kanye v posledných dňoch kopec rozruchu, no všetko má svoj dôvod.

So songom Only One, na ktorom spoluprácou aj Paul McCartney spravil okolo seba Kanye v posledných dňoch kopec rozruchu, no všetko má svoj dôvod. Spomínaný song je totiž prvou skladbou z jeho pripravovaného albumu, ktorý by mal dropnúť počas tohto roku, a tak pomaly začína Ye aj svoje mediálne promo. Pred pár hodinami sa zastavil na návšteve v šou u Ellen DeGeneres, kde hovoril o túžbe mať viac detí s Kim, o zmene svojho správania po manželstve a pár slov venoval taktiež spolupráci s adidas. Okrem iného bola však ťahákom celej šou najmä premiéra jeho nového klipu na song Only One, ktorý zobrazuje ako trávi Yeezy čas so svojou dcérkou, North West. Sleduj tak samotný klip nižšie a ako bonus sa v jednom videu nachádza aj song, ktorý venovala Ellen Kanyemu na BET Honors.

Späť
Zdieľať
Diskusia