Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2015, 14:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Hardy vyšetruje v dokonalej krajine, Sovietskom zväze, úmrtia mladých chlapcov v thrilleri Child 44

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložiť Uložené

Tom Hardy, Gary Oldman a ďalší upútali našu pozornosť v prvom traileri pre drsný thriller Child 44, ktorý sa odohráva v Sovietskom zväze.

Tom Hardy je na hereckom poli veľmi žiadaný tovar. Mnohé štúdiá ho budú chcieť získať, keďže sa mu uvoľnilo trocha času. Nedávno opustil hereckú posádku komiksovky Suicide Squad, čím nepotešil snáď nikoho. Rozhodne nás ale potešil prvým trailerom pre thriller Child 44 od režiséra Daniela Espinosu (Safe House). V príbehu sa dostaneme do roku 1953, konkrétne do Sovietskeho zväzu. Dokonalá krajina nie je vôbec taká dokonalá, ako sa tvári. Zločin jej vôbec nie je cudzí, avšak, keď začnú miznúť deti a postupne sa začnú objavovať aj ich mŕtvoly, niekto to vyšetriť musí. Všetko sa ale musí urobiť tajne, keďže takáto forma zverstva nie je v Matičke Rus možná. 

Tom Hardy vyšetruje v dokonalej krajine, Sovietskom zväze, úmrtia mladých chlapcov v thrilleri Child 44


V hlavnej roli uvidíme už spomínaného Toma Hardyho (prízvuk zabil) ako tajného policajného agenta, ktorý je pod paľbou velenia, keďže odmietol uznať svoju ženu (Noomi Rapace) ako zradcu. Je poslaný do exilu sa spolčia s generálom Nesterovom (Gary Oldman) a začnú vyšetrovať prípad zabitých detí. Snímka sfilmuje bestseller Child 44 od Toma Roba Smitha. Hrajú aj  Paddy ConsidineJoel KinnamanJason Clarke Vincent Cassel. V kinách od 17. apríla. V Čechách až 28. mája a na zaostalom Slovensku až 4. júna. Pre ďalšie informácie a zábery sleduj Filmkult. 

Späť
Zdieľať
Diskusia