Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2014, 18:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Historicky najdlhšia séria nájazdov v NHL

ŠPORT NHL SVETOVÉ REKORDY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Krásny bonus pre divákov v podobe 11 gólov.

Pre každého správneho hokejového fanúšika patria nájazdy medzi tú najatraktívnejšiu časť hry, nehovoriac o tých v NHL, kde hokejové umenie predvádzajú nielen hráči, ale aj brankári. Aj v nočnom zápase prinútili tímy zo stredu tabuľky ostať divákov v aréne a pri televíznych obrazovkách trochu dlhšie. Neuveriteľných 20 kôl nájazdov  potrebovali hráči Floridy k zisku plného počtu bodov. Celú drámu ukončil po 17 minútach a 43 sekundách mladík Nick Bjugstad. Proti Washingtonu sa postavili všetci hráči tímu s výnimkou brankárov, niektorí dokonca opakovane.

Ako iste viete, po prvých troch nájazdoch sa hrá systémom - ak hráč jedného tímu skóruje, napodobniť ho musí aj ten druhý, inak tím automaticky prehráva. Je teda pozoruhodné, že sa strelci vedeli zhodnúť v rovnakých kolách a prekonať predošlý rekord  - 15 sérií, v ktorom taktiež figurovali Caps, rovnako so smutným záverom. A nemôžeme zabudnúť ani na situáciu spred roka, kde sa stretli dnešní rekordmani v podobnom zápase a vymenili si o polovicu menej, teda 10 vzájomných sérií nájazdov. Ako asi tušíte, opäť sa netešili hráči Washingtonu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia