Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2014, 15:40
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

George Lucas, tvorca Star Wars, prichádza s novým, čarovným animákom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Lucasfilm prichádza s trailerom pre animák, ktorý ulahodí najme najmenším. Sleduj, ako vyzerá zvláštna mágia v čarovnom svete.

Strange Magic. Tak sa volá nový projekt Georga Lucasa, tvorcu Star Wars alebo ak chcete, Hviezdnych vojen. Že o ňom počujete prvýkrát? Nebuďte zúfalí, aj ja som sa o ňom dozvedel len asi pred dvomi týždňami, čo je dosť raritné, keďže žijeme v dobre internetu. Lucasfilm vydal pre animák prvý trailer s tým, že premiéry sa dočkáme 23. januára 2015! Či sa však dočkáme aj na Slovensku a Čechách, je ešte otázne. 

Z traileru sa dozvieme, že príbeh bude o dvoch odlišných svetoch, ktoré doteraz žili oddelene. Všetko sa ale mení, nastáva chaos a boj o moc. Až priveľmi sa mi to podobá na minuloročný podarený Epic. Lokality, príbeh a zvieratá, všetko je tu akosi „rovnaké“. Úplne odlišné je však spracovanie, koncept dialógov, gagy a celkový dojem. Zdá sa mi, že táto rozprávka mala prísť minimálne pred 5 rokmi, nie teraz. Určite poteší najmenších a teenagerov, ale žeby prerazila aj na poli dospelých, inteligentných animákov? Nemyslím. Teraz už pozerajte trailer a sledujte Filmkult pre ďalšie informácie.

George Lucas, tvorca Star Wars, prichádza s novým, čarovným animákom
Späť
Zdieľať
Diskusia