Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2014, 10:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Horor Woman in Black 2 vás nenechá spať, užite si nervydrásajúci trailer

FILMY A SERIÁLY HOROR
Uložiť Uložené

Niektoré horory majú problém vystrašiť vás v kine, nie to ešte počas traileru. Pokračovanie Woman in Black však ponúka trailer, pri ktorom si z chuti zanadávate.

Horor Woman in Black 2 vás nenechá spať, užite si nervydrásajúci trailer

Pokračovanie úspešnej Ženy v čiernom s Danielom Radcliffeom (Harry Potter) sa bude odohrávať o 40 rokov neskôr počas druhej svetovej vojny, kedy sa v dome tajomnej a dávno mŕtvej majiteľky ukryje množstvo detí ukrývajúcich sa pred hrôzami vojny. Tu sa však nič nekončí. Do domu sa nasťahuje rodina s deťmi a ako vidíme v traileri, nebudú to mať jednoduché. Musím sa priznať, že keď som po zhliadnutí traileru šiel priložiť do kotla (nesmejte sa), často som sa pozrel, či ma odzadu nevykuchá akási mátoha. Tých bude vo Woman in Black: Angel of Death požehnane. Zábery nižšie nažnačujú, že sa dočkáme pár (snáď ich viac nebude) skutočne podarených momentov. Účinkujú rovnako dobre, ak sa postupne navodzuje strašidelná atmosféra alebo spoza rohu vykukne Lindsay Lohan kostrbatá svokra zohavená vekom. Viac trailerov a informácií o prichádzajúcich hororoch nájdete na Filmkulte. Dátum premiéry na Slovensku ani v Čechách zatiaľ horor nemá, no to sa pravdepodobne zmení.

Horor Woman in Black 2 vás nenechá spať, užite si nervydrásajúci trailer
Späť
Zdieľať
Diskusia