Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2014, 14:50
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Audi trefne ukazuje obratnosť a všestrannosť crossoveru Q3

TECH AUDI
Uložiť Uložené

Video znázorňuje, že nie všetky vozidlá segmentu SUV sú v prípade parkovanie nepraktické, práve naopak.

Audi trefne ukazuje obratnosť a všestrannosť crossoveru Q3

Pre veľké a neohrabané SUV-čka predstavujú podzemné garáže, respektíve vo všeobecnosti stiesnené priestory a parkovanie, naozaj veľké traumy. Na margo vstupu, u nás už približne 4 roky ponúkaného, Audi Q3 na kanadský trh, sa tamojšie oddelenie Audi rozhodlo prísť na verejnosť s videom, v ktorom ukazujú, že nie všetky vozidlá tohto segmentu sú v prípade parkovanie nepraktické. Práve naopak, ich majitelia dokážu zaparkovať takým štýlom, akým si to klasické vozidlá nemôžu dovoliť.

Najmenšie SUV-čko, teda lepšie povedané crossover v portfóliu ingolstadtskej automobilky, má byť toho dôkazom. Na videu vidieť, ako majiteľa Q3-ky neodradil malý priestor na parkovanie a v jednom momente tak so svojím tátošom vyšiel dvojicou kolies na bočnú stenu, zaparkoval a následne "decentne" vyšiel cez kufor. Audi tak promuje pohon 4x4, malé previsy vozidla a teda vo výsledku obratnosť a všestrannosť ich modelu. Reklama, ako i myšlienka je to jednoznačne zaujímavá a trefná, pravdou však je, a potvrdzuje to najmä druhé priložené video (making of), že tak jednoduché to zas nie je, a že v skutočnosti to dané auto asi ani reálne nedokáže.

Späť
Zdieľať
Diskusia