Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2014, 10:38
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Big Sean a Kanye West si zahrali americký futbal pod taktovkou adidasu

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Big Sean sa už vo viacerých rozhovoroch od releasu HOF stihol vyjadriť, že vďaka inšpirácii z jeho nového vzťahu by sme sa mali už čoskoro od neho dočkať v poradí už tretieho albumu

Big Sean sa už vo viacerých rozhovoroch od releasu HOF stihol vyjadriť, že vďaka inšpirácii z jeho nového vzťahu by sme sa mali už čoskoro od neho dočkať v poradí už tretieho albumu, čo v podstate potvrdil aj štvoricou trackov, ktoré vydal po tom, čo sa nedávno upísal pod Roc Nation. Bolo tak už len otázkou času, kedy sa dočkáme aj prvého klipu, no ten určite nebude len tak do počtu, keďže si na jeho natáčanie Sean pozval aj Kanyeho Westa. Nižšie tak môžeš vidieť krátke video, ktoré dokumentuje samotné natáčanie vizuálu na song I Don't Fuck With You (IDFWU) s tematikou amerického futbalu, v ktorom sa pod taktovkou adidasu dostal Sean do hry a Kanye kontroluje celú situáciu z pozície trénera. 

Späť
Zdieľať
Diskusia