Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2014, 19:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Zombieland 2 bude! Dočkajú sa Eisenberg a Woody Harrelson opäť návalov zombíkov?

FILMY A SERIÁLY KOMÉDIA ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

V roku 2009 k nám dorazil Zombieland, originálna svojská komédia na pozadí zombie apokalypsy, ktorá zaujala ako divákov, tak kritikov. Zdá sa, že po dlhých rokoch tu máme potvrdené pokračovanie!

Režisér Ruben Fleischer prišiel pred 5 rokmi s podarenou komédiou na pozadí zombie apokalypsy, Zombielandom. Naposledy pripravil Gangster Squad, ktorý sa ujal s rozpoluplnými názormi. Sony už dlhšie tlačí na výrobu sequelu pre Zombie akciu, nanešťastie, vraj doteraz ale nikto neprišiel s poriadnym scenárom a tak sme miesto filmu dostali seriál, ktorý nikoho nezaujímal a ani sa nikomu nepáčil. Podľa najnovších správ od serveru Deadline však môžeme jasať. Dave Callaham, scenárista Doomu či Expendables rokuje s producentmi, na post režiséra by sa mal vrátiť Ruben Fleischer, avšak herecké osadenstvo sa zdá byť veľmi nejasné. Jesse Eisenberg a Woody Harrelson majú kopec práce a je otázne, či budú mať čas na sequel obľúbenej komédie. Ak by sa ale s natáčaním počkalo, mohlo by to klapnúť. Máte o ďalšiu časť záujem? O všetkom vás budeme informovať na Filmkulte.

 

Zombieland 2 bude! Dočkajú sa Eisenberg a Woody Harrelson opäť návalov zombíkov?
Domov
Zdieľať
Diskusia