Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2014, 14:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Joaquin Phoenix, Josh Brolin a iné hviezdy Hollywoodu excelujú v skvelom traileri pre novú krimi komédiu

FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX KOMÉDIA
Uložiť Uložené

Režisér Paul Thomas Anderson natočil bohato obsadenú krimi komédiu s názvom Inherent Vice. Účinkujú Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Reese Witherspoon či Owen Wilson. Prvý trailer je skutočne úžasný!

Joaquin Phoenix, Josh Brolin a iné hviezdy Hollywoodu excelujú v skvelom traileri pre novú krimi komédiu

Režisér Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood, Magnolia, The Master) sa konečne hlási o slovo. Naposledy tak učinil s The Master, kde si, rovnako ako v jeho najnovšom počine, Inherent Vice, zahral prim talentovaný Joaquin Phoenix, ktorého si Hollywood znova vyberá do svojich najambicióznejších snímok. Inherent Vice bude o detektívovi, ktorého požiada o pomoc bývalka. Jej aktuálny priateľ je miliardár a jeho žena spoločne s milencom ho plánujú uniesť. Ako sa k tomu môže postaviť detektív-amatér? Buď takýto film spracujete ako thriller, alebo komédiu. Zdá sa, že Paul T. A. sa rozhodol pre druhú variantu a prvý trailer naznačuje, že sa rozhodol správne. Prvé zábery sú úžasné, Joaquin Phoenix sa zdá byť vynikajúcou voľbou pre hlavnú postavu. Casting celkovo sa zdá byť viac než vydarený. 

Vo filme uvidíme okrem Phoenixa aj Josha Brolina, Benicia Del Tora, Reese Witherspoon, Owena Wilsona, Katherine Waterston a iných. Film podľa knihy Thomasa Pynchona sa dostane do kín v zahraničí 12. decembra, u nás a v Čechách si bohužiaľ počkáme do 19. februára 2015. Mám ale pocit, že sa máme na čo tešiť.  


Snímku budeme pozorne sledovať aj na Filmkulte, tak nás neváhajte lajkovať.

Joaquin Phoenix, Josh Brolin a iné hviezdy Hollywoodu excelujú v skvelom traileri pre novú krimi komédiu
Späť
Zdieľať
Diskusia