Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2014, 11:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ashton Kutcher predstavuje seniorom nový produkt firmy Lenovo

TECH LENOVO
Uložiť Uložené

Okrem Apple a Samsungu sa čoraz viac dostáva do popredia aj firma Lenovo. Tentokrát prichádza s novým Yoga tabletom, ktorého propagáciu vzal do rúk samotný Ashton Kutcher.

Ashton Kutcher predstavuje seniorom nový produkt firmy Lenovo
Ashton Kutcher predstavuje seniorom nový produkt firmy Lenovo

O Ashtonovi Kutcherovi je už dlhšiu dobu známe, že sa herectvu nevenuje na plný úväzok. Kamery a kulisy občas vymení za obyčajnú kanceláriu a zrazu sa z neho stáva poduktový inžinier pre firmu Lenovo. Okrem tejto zodpovednej práce je televízna hviezda zároveň tvárou spoločnosti, s čím je spojená aj propagácia noviniek. Jednou z nich je aj Yoga Tablet, ktorý už mimochodom kúpite aj na Slovensku. Keďže spoločnosti záleží na spokojnosti zákazníkov všetkých vekových kategórií, rozhodli sa natočiť kampaň, kde Ashton ponúka tablet dôchodcom a zisťuje tak, v čom by im vyhovoval a naopak, čo sa im nepáči. Samozrejme, ide len o internetovú reklamu, ktorá však pobaví a vďaka zopár výhodám možno predá nejaký ten kúsok naviac práve starším ľuďom.

Ashton to prednedávnom podobným spôsobom skúsil aj s deťmi, v konečnom dôsledku sa však veľa nedozvedel.

Späť
Zdieľať
Diskusia