Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2014, 21:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Počúvaj Lorde a jej titulnú pieseň k Hunger Games: Mockingjay

HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

17-ročná hviezdička Lorde z Nového Zélandu sa opäť hlási o slovo. Najnovšie si môžeme vypočuť pieseň Yellow Flicker Beat, ktorú budeme zároveň počuť aj počas Hunger Games: Mockingjay Part 1.

Počúvaj Lorde a jej titulnú pieseň k Hunger Games: Mockingjay
Počúvaj Lorde a jej titulnú pieseň k Hunger Games: Mockingjay

O Lorde sme už popísali dosť. Mladá, len 17-ročná talentovaná hviezda z Nového Zélandu sa dostala do povedomia väčšiny poslucháčov kvalitnej hudby. Dávno už hrá aj v rádiách a jej piesne si požičiavajú ako herné, tak aj filmové štúdiá. Dnes sa nám to potvrdilo správou, že song s názvom Yellow Flicker Beat sa stane titulným pre blížiacu sa prvú časť Hunger Games: Mockingjay. Jej úloha tu však nekončí. Za úlohu totižto dostala vytvorenie kompletného soundtracku. Síce sa jedná o náročnú úlohu, speváčka ju určite vykoná s veľkým entuziazmom. Snáď producenti vedia, čo robia. Predsa len, na niečo takéto potrebujete aj skúsenosti. Hunger Games tak ale pokračuje v nastolenom trende, kedy si k soundtracku nevolá len tak hocikoho. Svojou troškou už prispeli aj Taylor Swift či Coldplay. Spolu s touto príjemnou správou dorazila rovno aj spomínaná skladba, enjoy. Viac o filme tu.

Pozrite si aj najnovší trailer k filmu, ktorý náležite sledujeme aj na Filmkulte

Späť
Zdieľať
Diskusia