Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2014, 22:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Rola, na ktorú Downey čakal takmer 50 rokov. The Judge je tu s nabrúseným trailerom

FILMY A SERIÁLY DRÁMA
Uložiť Uložené

Robert Downey Jr. a Robert Duvall dorazia do kín v spoločnej dramatickej snímke z právnického prostredia The Judge už v októbri. Sledujte nový trailer.

Rola, na ktorú Downey čakal takmer 50 rokov. The Judge je tu s nabrúseným trailerom

Len pred necelým týždňom sme vám priniesli medzinárodný trailer pre drámu The Judge. Dnešná ukážka ale odkrýva celú plejádu nových záberov s príjemnou hudbou. Dozvedáme sa, že okrem rodinných problémov a náprav určitých vzťahov z minulosti, sa dočkáme aj milostného vzťahu a iných problémov. Snímka si na filmovom festivale v Toronte neviedla príliš dobre a je otázne, v nakoľko kvalitnom filme sa nám Iron Man predstaví. Rola, na ktorú podľa vlastných slov čakal 49 rokov, možno nakoniec nebola tá správna.

The Judge sa zameria na rodinné vzťahy advokáta (Downey) a jeho otca (Robert Duvall). Ten trpí Alzheimerom a je už pomerne starým sudcom. Robert sa za svojím odcudzeným otcom vracia kvôli pohrebu matky. Z arogantného sebca sa tak opäť stáva človek, ktorý si musí ujasniť svoje hodnoty. Navyše sa dozvie, že z vraždy jeho matky je obvinený práve jeho otec a ten tak potrebuje synovu pomoc. Film režíruje David Dobkin (Ako uloviť družičku, Šanghajskí rytieri). Na natáčanie si okrem Downeyho a Duvalla pozval aj hercov ako Vera FarmigaVincent D’OnofrioJeremy Strong či Billy Bob Thornton. Premiéra je naplánovaná na 16. október. Scenár pripravoval aj Nick Schenk (Gran Torino). 


Trailer sme mali medzi prvými aj na našom Filmkulte, takže ak chceš byť čo najviac FRESH aj vo svete filmov, neváhaj klikať.

Rola, na ktorú Downey čakal takmer 50 rokov. The Judge je tu s nabrúseným trailerom
Domov
Zdieľať
Diskusia