Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2014, 19:02
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Aplikácia The Faces of Facebook zobrazuje 1,3 miliardy profiloviek pokope

TECH FACEBOOK
Uložiť Uložené

Na internete sa objavila zaujímavá aplikácia s názvom The Faces of Facebook, ktorá zoskupuje 1,3 miliardy profilových fotiek poúživateľov Facebooku.

Aplikácia The Faces of Facebook zobrazuje 1,3 miliardy profiloviek pokope

Na internete sa objavila zaujímavá aplikácia s názvom The Faces of Facebook, ktorá zoskupuje 1,3 miliardy profilových fotiek používateľov Facebooku. A to nie hocijako, ale v poradí, v akom sa užívatelia registrovali na spomínanú sociálnu sieť. Mark Zuckerberg tak hrdo obsadil prvú priečku v ľavom hornom rohu. Posledný registrovaný užívateľ naopak figuruje v spodnom pravom rohu a fotografie stále pribúdajú. Aplikácia dovoľuje obrázok približovať a odďaľovať a pri prechádzaní kurzorom myši po jednotlivých fotkách sa zobrazuje poradie a meno užívateľov. Ak sa chceš nájsť na tejto digitálnej mape a nemáš zrovna pár mesiacov voľného času, nezúfaj. V aplikácii je totiž možné po schválení prístupu k vášmu facebookovému účtu lokalizovať samého seba. Príjemnú zábavu.

Späť
Zdieľať
Diskusia