Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2014, 15:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Legendárni Al Pacino, Robert De Niro a Joe Pesci sa stretnú v mafiánskom The Irishman pod vedením Martina Scorseseho!

FILMY A SERIÁLY MAFIA THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

The Irishman, ďalšia mafiánska záležitosť od geniálneho režiséra Martina Scorseseho, by sa predsa len mala natočiť! O filme sa hovorí už veľmi dlho, avšak zdá sa, že plány naň neukotvili v prístave zabudnutia. Na palubu sa dostali Al Pacino, Joe Pesci či

Al Pacino, Joe Pesci a Robert De Niro. To je legendárne obsadenie sľubovaného The Irishman, ktorý by mal natočiť (teraz sa podržte) Martin Scorsese! O filme sa hovorí už dlho, avšak prípravy naň sa zbrzdili. Al Pacino sa ale vyjadril, že film je stále v kurze a nevidí dôvod, prečo by sa nemalo natáčať. Scorsese momentálne pripravuje svoj dlho-očakávaný projekt Silence, no zdá sa, že potom by už mal mať viac času. Žeby sa táto legendárna partia zišla pred jednou kamerou, za ktorou by stál kráľ Scorsese? Určite by za to za to stálo a tešil by som sa na to viac než na prvých Expendables. Vo filme by si mal zahrať aj mladý  Bobby Cannavale, ktorého môžete poznať z Boardwalk Empire, seriálu, ktorému sa práve začala posledná séria. The Irishman je príbeh o skutočnom zabijakovi menom  Frank “The Irishman” Sheeran, ktorý má na svedomí viac ako 25 vrážd. Chceli by ste vidieť týchto legendárnych hercov pokope? Filmu sa podrobne budeme venovať na Filmkulte.

Legendárni Al Pacino, Robert De Niro a Joe Pesci sa stretnú v mafiánskom The Irishman pod vedením Martina Scorseseho!
Späť
Zdieľať
Diskusia