Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2014, 18:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bard z Hobita je hrozivý Dracula! Sleduj trailer plný efektov, fantasy prvkov a chladnej atmosféry

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Posledný a zároveň prvý trailer pre akčné fantasy Dracula Untold s Lukeom Evansom sme tu mali pred vyše dvomi mesiacmi. Pár týždňov pred premiérou je vhodné pripomenúť si atraktívny snímok novými zábermi.

Bard z Hobita je hrozivý Dracula! Sleduj trailer plný efektov, fantasy prvkov a chladnej atmosféry

Čo sa týka mňa, už v začiatočných fázach produkcie som nad novým Draculom zlomil palicu. Predsa len, tých snímkov, reštartov, seriálov o ňom bolo až príliš, pričom to u mňa zaklincoval Blade (aj tak ho mám rád). Tentokrát sa ale zdá, že najznámejšieho upíra stvárni charizmatický Luke Evans, ktorý postave dodá potrebné "grády". Najnovšie spracovanie osudov krvilačného rumunského vládcu, ktoré uvidíme v kinách už 16. októbra, dostalo názov Dracula Untold. Príbeh snímku sa bude zameriavať na ešte smrteľného Vlada Tepesa, ktorý v snahe ochrániť krajinu a najmä svoju rodinu pred hrozbou vojny, uzavrie dohodu s diablom. Trailery naznačujú hutnú atmosféry, skvelé súboje a fantasy prvky. Samozrejme by nič z toho nefungovalo bez zeleného plátna, ale dnes sa už proste takto točí. Každopádne, na tento film by ste si v októbri mali posvietiť. Viac správ o filme na našom Filmkulte.

Domov
Zdieľať
Diskusia