Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2014, 19:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pán policajt, podržíte mi pivo?

ZAUJÍMAVOSTI POLICAJT
Uložiť Uložené

Narozdiel od slovenských pánov príslušníkov policajného zboru, tí z Cleavelandu sa počas pracovnej doby zapájajú do osláv oveľa iniciatívnejšie

Preklad známeho hesla "pomáhať a chrániť" má pravdepodobne v Amerike úplne iný význam, ako u nás doma. Narozdiel od slovenských pánov príslušníkov policajného zboru, tí z Clevelandu sa počas pracovnej doby zapájajú do osláv oveľa iniciatívnejšie. V snahe zapadnúť do davu spôsobil veľký rozruch aj patrolman Carl Dooley, obyčajný policajt s chuťou na pivo. Počas afterparty po jednom z úspešne vyhratých zápasov amerického futbalu bol Dooley prichytený pri tom, ako pomáha jednému z fanúšikov pri používaní zariadenia zvaného beer bong. Samozrejme nechýbala ani vlastná plechovka osviežujúceho nápoja v druhej ruke. O jeho budúcnosti zatiaľ rozhodnuté nie je, no podľa všetkého ho minimálne menší trest neminie. 

Pán policajt, podržíte mi pivo?
Späť
Zdieľať
Diskusia