Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2014, 15:46
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Apple spúšťa program na výmenu batérií v iPhone 5

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Spoločnosť Apple odhalila vážnu chybu v batériách, ktoré sa nachádzajú v modeli iPhone 5. Podľa informácií spoločnosti by mali percentá batérie na týchto zariadeniach rýchlo klesať.

Apple spúšťa program na výmenu batérií v iPhone 5

Spoločnosť Apple odhalila vážnu chybu v batériách, ktoré sa nachádzajú v modeli iPhone 5. Podľa informácií spoločnosti by mali percentá batérie na týchto zariadeniach rýchlo klesať a používatelia sú tak nútení ich telefóny nabíjať podstatne častejšie. Ak si si kupoval iPhone 5 v čase od septembra 2012 do januára 2013 a pociťuješ, že batéria nie je v poriadku, môžeš si na stránke Apple overiť, či tvoje zariadenie spadá do výmenného programu. Stačí zadať sériové číslo tvojho iPhone a ihneď obdržíš informáciu, či máš právo na výmenu. Výmenný program podľa informácii Apple začína 29. augusta v autorizovaných servisoch. Ak si si už v minulosti batériu vymenil na vlastné náklady a zariadenie spadá medzi chybné kusy, Apple ti výmenu preplatí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia