Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2014, 14:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2

FILMY A SERIÁLY HERCI
Uložiť Uložené

Druhá časť o pripravovaných filmoch našich najobľúbenejších hercov. Ukážeme vám, na ktoré snímky sa môžete tešiť najbližšie mesiace, či roky.

Po úspešnej prvej časti som pripravil sľúbenú druhú, v ktorej budú opäť prevládať herci mužského pohlavia, pričom som si istý, že vyhoviem mnohým fanúšikom. Poďme teda na to bez zbytočných rečí.

1. Tom Hardy
Za posledné 4 roky vyletel v Hollywoode od neznámeho sympaťáka po jednu z najväčších hviezd. Celé to odštartovalo Nolanovo Inception, pokračovalo to s Tinker Taylor Soldier Spy, aby tak naplno zahviezdil v skvelom Warriorovi. Jeho Bane bol navyše ikonický. Naposledy sme ho mohli vidieť v minimalistickom Locke, ktorý sa dosť vydaril. Najbližšie ho zase uvidíme v The Drop, krimi-dráme s Jamesom Gandolfinim (jeho posledný film, nakoľko je tento významný herec už po smrti). V snímke pôjde postava Hardyho proti vyšetrovateľom, ktorí mu prišli na nekalé obchody, do ktorých bol zapletený.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


V roku 2015 sa dočkáme thrillerovej drámy The Child 44, v ktorej si strihne hlavnú úlohu zneucteného agenta MGB vyslaného do Sovietskeho zväzu, aby tam vyšetril vraždy detí. Ďalším na rade je reboot Mad Maxa s podtitulom Fury Road, ktorý už ponúkol skvelý trailer a nesmierne sa na neho tešíme. Hardy bude pokračovať so zaujímavými rolami vo filme Legend. V om budú zobrazené dvojičky Ronald a Reginald Krayovci, ktorí z podsvetia tyranizovali Londýn v 50. rokoch minulého storočia. Najlepšie na záver, keďže tu máme westernovku The Revenant režírovanú Alejandrom Gonzálezom Iñárritu. Zahrá si v nej po boku Leonarda DiCapria, kedy práve Leo bude pravdepodobne hlavná postava, ktorá sa bude chcieť pomstiť bývalým partnerom.

2. Gerard Butler
Najbližšie ho uvidíme až o dva roky! Síce sa hovorí o viacerých snímkoch na rok 2015, no nič nie je stopercentne isté, nebudeme o tom teda radšej písať. Uvidíme ho v Gods of Egypt, kde bude členom skupiny pátračov. Po čom však bude pátrať zatiaľ nevieme. Vo filme Geostorm pôjde do vesmíru, aby tak zamedzil búrke extrémnych rozmerov a zároveň sa zistí, že niekto chce zabiť prezidenta. Nakoniec sa môžeme ešte tešiť na pokračovanie Olympus Has Fallen s názvom London Has Fallen.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


3. Dwayne Johnson
The Rock má ponúk viac než potrebuje, čo sa odrazí aj na jeho časovom harmonograme. Skrz ľahko podpriemerného Herkula nemal čas ani na natáčanie Fast & Furious 7 a stále je otázne, akú rolu v ďalších rýchlych a zbesilých bude mať. Najbližšie ho ale uvidíme práve spolu s Dieselom, Walkerom či Stathamom. Následne bude hrať prim v katastrofickom filme San Andreas (nie, rozhodne nebude hrať CJa a na Grove Street nebudú padať meteority).

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


Nedávno boli oznámené ďalšie dva filmy zo série Cesta do stredu zeme, v ktorých si zopakuje rolu náhradného otca pre "Peetu z Hunger Games", odkedy v druhej časti vystriedal Brendana Frasera. Určite sa môžete tešiť na tretiu časť G. I. Joe, ktorá však oficiálne oznámená ešte nebola. Nakoniec to bude postava buď Black Adama alebo Shazama, ktorú stvárni pre komiksové DC.

4. Will Smith
V nasledujúcom roku ho uvidíme v dráme Focus, kde stvárni starého podvodníka, ktorý sa zhostí mladej dievčiny a začne sa o ňu starať. Ako to však už býva, zamiluje sa do nej a veci sa skomplikujú. The American Can bude ďalšia dráma, v ktorej Smith zastúpi rolu mariňáka. Ten riskuje svoj život, keď pomáha ľuďom uväzneným v zničenej budove po hurikáne Katrina. Všetci sa modlíme, aby sa vrátil k Hanckockovi, ktorý bol minimálne zábavný. Pre mňa ako tínedžera bol chuligánsky Superman veľmi príťažlivým filmom. Najlepšie na koniec. Podľa posledných správ by sa mali vrátiť aj kultoví Bad Boys. V prípade, že sa k nim nevráti Michael Bay, sa trochu môžeme tešiť aj my.

Odporúčané
Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor) Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor) 3. marca 2024, 14:30

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


5. Michael Fassbender
Ani Fassbender veru nemá málo práce. Následne sa pozrieme na 6 jeho najočakávanejších filmov, teda na 90% zo všetkých známych budúcich filmov. Najbližšie uvidíme Macbetha, ďalšie spracovanie Shakespearovej hry. Následne nás čaká westernový thriller (zdá sa, že žáner westernu chytil skutočne druhý duch) Slow West, pričom v post-produkcii je aj krimi dráma Trespass Against Us, v ktorej sa mladý chlapec bude snažiť ujsť zo zločineckých spárov svojej rodiny.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


Tým ale Fassbender zďaleka nekončí. V priebehu budúceho roka bude naplno zarezávať na plátne pre Assassin's Creed (čítate správne, hra sa sfilmuje) a taktiež X-Men: Apocalypse, na ktorý sa teší snáď každý divák. Obsahy týchto filmov snáď predstavovať netreba, rovnako by vám mal stačiť názov Prometheus 2, aby ste vedeli, o čo pôjde. Kedy sa začne natáčať a či sa k tomu postaví Ridley Scott, je ale neznáme. Osobne by som ale rátal s iným režisérom.

6. Benedict Cumberbatch
Ďalší pán, ktorý je momentálne nesmierne vyťažený. Jednak dabovaním a jednak samotným hraním. V najbližších dvoch rokoch prepožičia hlasy Smaugovi v trojke Hobbita, Shere Khanovi v remaku Knihy Džunglí, v istom fantasy animovanom projekte s predbežnou premiérou na december 2016 a v tomto rokou ho ešte budeme počuť v Tučniakoch z Madagaskaru, teda ak nepôjdete na slovenský dabing.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


Čo sa týka hraných filmov, najbližšie ho uvidíme v Imitation Game (viac info v prekliku), zahrá si v krimi-dráme Black Mass s Johnnym Deppom, čo sme už spomínali v minulom dieli. Tešiť sa môžeme na príbeh dvoch mladíkov a staršieho seržanta v Iraku vo vojnovej dráme The Yellow Birds. V roku 2016 uvidíme biografickú drámu Flying Horse, kde sa Benedict predstaví po boku Amandy Seyfried či Ralpha Fiennesa.

7. Scarlett Johansson
Len druhá žienka v našej dvadsiatke hercov nabrala veľké množstvo fanúšikov najmä v posledných 5 rokoch, pričom jej sexy pózy a dráždivé roly boli dosť dôležitým faktorom. Ak sa nepozeráme na kraťas Deep Down, tešiť sa na ňu môžeme v druhých Avengeroch ako na Black Widow a v roku 2016 príde jej hlas do kín v podobe Kaa z Knihy Džunglí. Ako mnohí z vás iste vedia, Scarlett je tehotná a preto si na svoje plecia veľa roboty nezobrala. Po narodení dieťaťa by sa ale mohla pustiť do standalone filmu o Black Widow, kde by dostala konečne viac zaslúženého priestoru a to aj s Hawkeyom a celým SHIELDom. Cap by sa tak mohol vydať vlastnou cestou. 

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


8. Arnold Schwarzenegger
He is back for sure! Arnie je kapitola sama o sebe. Jeho politické angažmá už riešiť nebudeme, naopak budeme riešiť jeho konečné pochopenie situácie. Na jeho filmy už zďaleka nie je zvedavých toľko ľudí, čo kedysi. The Last Stand nepresvedčil, nebyť Arnieho, bola by to vlastne priemerná strieľačka (s prižmúreným okom). Escape Plan so Slyom však potešil (aspoň mňa, scéna s guľometom na konci bola splneným snom) a postava v Expendables mala hlavne hláškovaciu a nostalgickú náplň práce. Kto by sa veru nepotešil legendárnym hláškam? Arnie ale pochopil, že s novými filmami to v kinách nepôjde a po hororovej zombie dráme Maggie ho čaká ďalší Terminátor! Pravdepodobne uvidíme aj ďalšieho Conana a hovorí sa aj o Trojičkách či opätovnej účasti v Expendables 4.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


9. Jason Statham
V apríli budúceho roka sa predstaví ako hlavný záporák vo Fast & Furious 7 a pravdepodobne zvedie súboj s The Rockom. Prekvapivo bude pokračovať komédiou Spy, aby tak rok 2015 ukončil s Mechanic 2. Žiadne iné projekty nie sú potvrdené, avšak predbežne rátajte s Expendables 4.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


10. Hugh Jackman
Skvelý Jackman, ktorý minulý rok priam žiaril v Prisoners, sa objaví vo viacerých zaujímavých snímkoch. Najprv to bude sci-fi thriller Chappie, voľne doplnený o humorný podklad. Režírovať bude Neil Blomkamp, autor geniálneho Districtu 9, avšak taktiež aj mierneho sklamania menom Elysium. Znova bude v deji zakomponovaný robot, ktorého sa ujme ľudská rodina. Jackman môže muzikály a tak ho okrem Broadway 4D uvidíme aj v  The Greatest Showman on Earth. Film vyrozpráva príbeh P. T. Barnuma, zakladateľa jedného z najúspešnejších cirkusov.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy #2


Nasledujú jeho komiksové záväzky voči Foxu. Samozrejme sa objaví v ďalších X-Men s podtitulom Apocalypse, ale rovnako tak bude musieť natáčať aj tretiu sólovku pre Wolverina, znova pod taktovkou Jamesa Mangolda. Detaily o oboch filmoch sú zatajené rúškom tajomstva, takže si ešte budeme musieť počkať.

Tak, 20 najobľúbenejších hercov súčasnosti a ich pripravované filmy sme vám predstavili. Je jasné, že mnohým ľuďom tu niekto bude chýbať. V prípade, že by som v komentároch našiel ďalšiu atraktívnu desiatku, mohol by som dať dokopy tretí článok. 

Späť
Zdieľať
Diskusia