Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2014, 12:22
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Sleduj históriu divízie adidas Originals Equipment v krátkom dokumente

ADIDAS HISTÓRIA
Uložiť Uložené

Divízia Equipment bola už v roku 1991 založená pod adidas Originals ako to najlepšie z adidasu, a na tú dobu dosť predbehla všetky trendy, či už módne alebo trendy z hľadiska výkonu

Sleduj históriu divízie adidas Originals Equipment v krátkom dokumente

Divízia Equipment bola už v roku 1991 založená pod adidas Originals ako to najlepšie z adidas, a na tú dobu dosť predbehla všetky trendy, či už módne alebo trendy z hľadiska výkonu. Pod jej taktovkou tak vznikli tri hlavné modely tenisiek, presnejšie Running Support, Guidance a Racing, ktoré však neboli základom úspechu celej rady EQT. Hlavným cieľom totiž bolo uspokojiť potreby športovcov a zabezpečiť im všetko, čo potrebujú na kvalitný športový výkon. 23 rokov po prvom odhalení sa tak dočkáva EQT aj krátkeho dokumentu, ktorý mapuje celú históriu tejto divízie. O názory sa podelili kapacity adidasu z celého sveta od Tokia až po nemecký Herzogenaurach. Nižšie tak sleduj dva diely tohto dokumentu, z ktorých sa prvý venuje viacej histórii a samotnému dopadu EQT a druhý sa zameriava prevažne na zberateľov a dnešný vplyv tejto divízie. Samotné tenisky Equipment môžeš kúpiť na adidas.sk.

Späť
Zdieľať
Diskusia