Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2014, 23:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

GTA Online s Flight School DLC, dočkáme sa zombíkov či kasína?

TECH ZOMBIE FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fenomén GTA V čochvíľa dorazí na next-gen konzoly a PC, mimo to však Rockstar pripravuje aj rôzne DLC. Najbližšie sa budeme učiť lietať na nových stíhačkách, vrtuľníkoch atď.

GTA Online s Flight School DLC, dočkáme sa zombíkov či kasína?

Rockstar Games a ich Grand Theft Auto V stále valcujú herný trh. Takmer rok po vydaní stále pribúdajú updaty, patche a takisto DLC, ktorých vôbec nie je málo. Vývojári nám posielajú nové autá, zbrane, postavy, misie a tak ďalej. Od dnes si napríklad môžete stiahnuť prídavok Flight School. Aktualizácia prinesie veľa nových lietadiel, nejaké autá a iné veci. Tešiť sa môžete aj na nové misie. S nimi prichádza aj otázka, kedy sa konečne dočkáme Singleplayer obsahu či nových Heistov, na ktoré čakáme už od jari. Aspoň trocha by nám absenciu týchto prídavkov mohla nahradiť zombie apokalypsa či kasíno, ktoré však nie sú potvrdené a len sa o nich špekuluje kvôli nájdeným súborom v hre, ktoré na ne odkazujú. Do konca roka by sme sa mali dočkať aj verzií pre Xbox One, PS4 a PC. Release date zatiaľ nie je potvrdený, avšak rátal by som s dátumom niekedy pred Vianocami, čo by pekne nakoplo tržby. GTA V zatiaľ poslala do obchodov takmer 35 miliónov kusov. Ak máte záujem o recenziu pre next-gen verziu hry, dajte nám vedieť do komentárov. 

Späť
Zdieľať
Diskusia