Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2014, 22:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Antonio Banderas vo vojne proti robotom, ktorí sa stali až príliš ľudskými

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Automata je sci-fi z roku 2044, kedy ľudstvo vyvíja robotov ako na bežiacom páse. Antonio Banderas je svedkom toho, že sa až príliš podobajú ľuďom a začínajú bojovať.

Antonio Banderas vo vojne proti robotom, ktorí sa stali až príliš ľudskými

Tak sa zdá, že aj klišé príbeh dokáže stále zaujať spracovaním. Antonio Banderas bude hviezdiť v blížiacom sa sci-fi Automata od režiséra Gabe Ibáñez-a, ktorý toho zatiaľ veľa nenatočil. Ľudstvo v roku 2044 vyrába robotov  ako na bežiacom páse. Tí majú zakázané ubližovať ľuďom aj sebe. Postupom času sa však kompetentní na čele s Banderasom dozvedajú, že roboti sa na ľudí podobajú viac, než im bolo doteraz povedané. Čo sa stane ďalej, je vám už určite známe z milióna podobných filmov, ale na počudovanie vyzerá Automata zaujímavo a možno prekvapí (aj keď skôr nie). Stále ale budete mať dojem, že sa Ja, robot skrížil s Elysium a District 9. Film dorazí v októbri, v našich kinách ho ale budete asi hľadať márne. Na záver vás už len tradične odkazujem na Filmkult. 

Antonio Banderas vo vojne proti robotom, ktorí sa stali až príliš ľudskými
Domov
Zdieľať
Diskusia