Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2014, 11:43
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Nicki Minaj ako Anaconda v klipe plnom zadkov

NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

O klipe Anaconda sa už veru hovorilo dobrých pár týždňov dozadu a medzičasom sa stihli odstať von aj niektoré zábery z natáčania, no teraz sa už dočkal klip aj oficiálnej premiéry

Nicki Minaj ako Anaconda v klipe plnom zadkov

O klipe Anaconda sa už veru hovorilo dobrých pár týždňov dozadu a medzičasom sa stihli odstať von aj niektoré zábery z natáčania, no teraz sa už dočkal klip aj oficiálnej premiéry. Tropický vizuál z albumu The Pinkprint, ktorý sa chystá vydať Nicki Minaj ešte túto jeseň tak prináša niekoľko oku lahodiacich záberov, ktoré majú jeden spoločný znak, a tým je zadok. Nicki totiž začína trasením zadku v lese, nasleduje joga v posilňovni po ktorej sa rozhodla doplniť sacharidy banánom v kuchyni so šľahačkou na prsiach a aby toho nebolo málo, na prázdno neodišiel ani Drake, ktorý si za cameo zaslúžil rovno lap dance. V celom klipe jednoducho asi nenájdeš nudnú scénu a ak sa ti veľmi nepozdáva samotná skladba, určite sa oplatí sledovať aj bez zvuku.

Späť
Zdieľať
Diskusia