Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2014, 15:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Cristiano Ronaldo aj Neymar prijali Ice Bucket Challenge, neuveríte, koho vyzvali!

ŠPORT CRISTIANO RONALDO NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ice Bucket Challenge prijali už mnohé hviezdy a známe mená, no zatiaľ málo futbalistov. To sa rozhodli napraviť Neymar, Cristiano Ronaldo a Steven Gerrard.

Cristiano Ronaldo aj Neymar prijali Ice Bucket Challenge, neuveríte, koho vyzvali!

O Ice Bucket Challenge sme vás už informovali, konkrétne si pozrite prevedenie v podaní Cháru a Maja Gáboríka. Tentokrát to však nebude hokejista, ktorý sa nechá obliať ľadovou vodou, ale futbalisti! Neymar, Cristiano Ronaldo a aj Steven Gerrard sa nechali schladiť pre dobrú vec. Vyzvali samozrejme ďalšie známe mená, no najmä Neymarov výber vás prekvapí. Vybral totižto Zunigu! Práve to bol hráč, ktorý mu dolámal chrbticu a nedostal za to ani žltú kartu. Zdá sa, že brazílska hviezda sa už cez to preniesla a rozhodla sa takýmto spôsobom prelomiť ľady. Pozrite sa teda na pár odvážlivcov, ktorým takéto otužovanie nevadí. Na tomto YT Channeli si môžete pozrieť väčšinu ľudí, ktorá výzvu prijala.


Späť
Zdieľať
Diskusia