Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2014, 15:57
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pukacia fólia ako domov pre rybičky?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Hádam neexistuje človek, ktorý by nemiloval ten pocit, keď medzi prstami praskne bublinku z fólie, ktorá vlastne slúži na bezpečné premiestňovanie krehkých a cenných predmetov.

Hádam neexistuje človek, ktorý by nemiloval ten pocit, keď medzi prstami praskne bublinku z fólie. Možno je to neuveriteľné, no aj táto maličkosť dokáže byť pre niekoho inšpiráciou na to, aby vytvoril niečo nezvyčajné. Práve bublinková fólia fascinovala aj dizajnéra Daisuke Akiyama z Tokia natoľko, že sa rozhodol vytvoriť koncept, v ktorom sú v týchto kopčekoch umiestnené zlaté rybičky. Podľa vyjadrení autora je hlavnou myšlienkou projektu jednoduchá psychologická hra, ktorá má za úlohu skaziť ľuďom dobrý pocit z tejto úchylky. Zatiaľ sa však nemusíte ničoho obávať, pretože prototyp ešte nedostal reálnu podobu a od nášho trhu je ešte dosť ďaleko.

Pukacia fólia ako domov pre rybičky?
Pukacia fólia ako domov pre rybičky?
Späť
Zdieľať
Diskusia