Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2014, 16:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jimmy Kimmel si vystrelil z používateľov Applu s neexistujúcou novinkou iTime

APPLE
Uložiť Uložené

Jimmyho už hádam ani predstavovať nie je potrebné, keďže je jednou zo známych osobností, ktorá sa u nás objavuje pomerne často.

Jimmyho Kimmela už hádam predstavovať ani nie je potrebné, keďže je jednou zo známych osobností, ktoré sa u nás objavujú pomerne často. Ako už určite viete, komik si veľmi rád robí srandu z ľudí na ulici. Tentokrát si opäť zobral na mušku zástancov produktov od Applu. Spoločnosť už dlhšiu dobu avizuje inteligentné hodinky iWatch, avšak reálneho produktu sme sa zatiaľ nedočkali. Aj preto vyslal do ulíc redaktorku, ktorá mala za úlohu propagovať najnovší release s názvom iTime. V skutočnosti to ale boli obyčajné hodinky Casio v cene 20 dolárov, na ktorých bolo vzadu prilepené známe logo jablka.

Jimmy Kimmel si vystrelil z používateľov Applu s neexistujúcou novinkou iTime

Reakcie opýtaných pravdepodobne neprekvapia vôbec nikoho, keďže Američania nie sú považovaní práve za najbystrejších obyvateľov planéty a zaslepenosť značkou Apple je u nich veľmi dobre známa. Viac však ale v samotnom videu.

Späť
Zdieľať
Diskusia