Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2014, 13:03
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Lil Wayne bude agentom Cristiana Ronalda

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

S vidinou spojenia hudobného priemyslu a športu síce prišiel medzi prvými Jay Z a jeho agentúra Roc Nation Sports ešte v roku 2013, no keďže sa mu podarilo behom chvíle podpísať kontrakty

S vidinou spojenia hudobného priemyslu a športu síce prišiel medzi prvými Jay Z a jeho agentúra Roc Nation Sports ešte v roku 2013, no keďže sa mu podarilo behom chvíle podpísať kontrakty v hodnote stoviek miliónov dolárov s menami ako Kevin Durant alebo Robinson Cano, bolo len otázkou času kedy sa objaví ďalší podobný interpret. 

Lil Wayne bude agentom Cristiana Ronalda

 

Vec tak zobral do rúk nečakane Lil Wayne, ktorý už v decembri minulého roku vybavoval papierovačky okolo jeho spoločnosti Visionaire Sports Group, ktorá by mala manažovať rovnako ako Roc Nation Sports výhradne tie najväčšie hviezdy dnešného športu. Aby však tých prekvapení nebolo málo, Jedným z prvých upísaných by mal byť Cristiano Ronaldo. Weezy totiž bude pracovať so spoločnosťou PolarisSports, ktorá spolupracuje s agentúrou CCA a GestiFute- cez ktorých koná terajší Ronaldov agent, Jorge Mendes. Lil Wayne by tak mal mať priamy vplyv na všetko športové dianie okolo Ronalda v USA rovnako ako sponzoringy so športovými značkami a dokonca aj modelingové fotenia. Pred pár hodinami dokonca Cristiano tweetol fotku so skupinkou ľudí, ktorá ukazuje znak Young Money/Cash Money. 


 


Späť
Zdieľať
Diskusia