Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2014, 16:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendy slovenského internetu #7: Kajšmeker špeciál

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Po dlhšej prestávke sme tu so slovenskými legendami, ktoré preslávil internet, prípadne iné médium, opäť.

Po dlhšej prestávke sme tu opäť s obľúbeným seriálom o slovenských legendách, ktoré preslávil internet, prípadne iné médium. Koncept ostáva zachovaný, avšak dnešný diel bude venovaný výhradne jednej hviezde, ktorá momentálne ovláda internet, a to doslova. V prvom rade by som vás chcel uistiť, že sa v žiadnom prípade nesnažíme našich aktérov zosmiešniť, ani im akýmkoľvek spôsobom znepríjemniť život. Jednoducho, snažíme sa predstaviť ľuďom zákulisné informácie, odhaliť viac faktov a zmapovať Slovensko aj týmto spôsobom

Legendy slovenského internetu #7: Kajšmeker špeciál

Táto slečna sa objavila na internete len prednedávnom. Všetko to začalo v televíznej súťaži, kde vidina zisku prilákala aj pani učiteľku Beátku, a to dokonca už štvrtýkrát! Po úspešnom zdolaní prvého, základného kola sa prebojovala až do finále, ktoré z nej spravilo hviezdu internetu. Keď sa moderátor so svojím krásnym rakúskym prízvukom opýtal na človeka, ktorý si potrpí na kvalitné veci, súťažiacu potrápil natoľko, až bola nútená odpovedať pod skutočne veľkým tlakom. Nikto však nepredpokladal, že v tejto situácii bude reagovať práve odpoveďami KožmekerKajšmentke a Kajšmeker.

Hneď po tom, ako sa záznam relácie dostal na internet sa našli jedinci, ktorí si dali námahu a vyhľadali Beátu aj na sociálnej sieti. Veď každého zaujíma, čo je tá osoba zač. Odhalenie profilu však prekvapilo hádam každého. Bohužiaľ, nemilo. Jej nástenka bola plná fotografií náhodných ľudí, ktorých odfotila v MHD a verejne ich ponižovala a robila si z nich srandu. Toto je myslím jasný dôkaz toho, že karma existuje a všetko zlé sa vám oveľa väčším dielom vráti. Aj preto v redakcii veľmi ceníme re-make od chlapcov z p*coviny.sk, ktorý dáva Beátke za pravdu. Ak si ešte nemal možnosť počuť "fíha, Beáta, áno", určite nevynechaj toto video.

Beátku si zamilovali aj známe osobnosti, medzi nimi aj naša obľúbená rodinka Bambavých(naozaj sa tak ale nevolajú, fakt neklamem). Separ a Tina si užívali doslova plodné medové týždne v Thajsku, kde ich kajšmentke mánia zasiahla viac, ako by si niekto mohol myslieť. Výnimkou nie je ani Patrik Vrbovský, ktorý na svojom @rytmusking instagrame zdieľa fotografie s magickým popisom Kajšmeker.

Ďakujem za pozornosť a dúfam, že vás siedmy diel legiend nepohoršil a zapnete si nás aj o týždeň. Opäť platí, že nám môžete do komentárov posielať vtipné nápady. Dovidenia pri ďalšom pokračovaní!

Späť
Zdieľať
Diskusia