Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2014, 12:28
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Air Jordan 3 Wolf Grey už zoženieš aj u nás

MÓDA
Uložiť Uložené

Prevažná časť releasov od Jordan je tematicky zameraná tento rok na model šestiek, no už od koncom minulého roku bolo ohlásených aj zopár colorways pre iné modely. Na svoje si tak toto leto

Air Jordan 3 Wolf Grey už zoženieš aj u nás

Prevažná časť releasov od Jordan je tematicky zameraná tento rok na model šestiek, no už od koncom minulého roku bolo ohlásených aj zopár colorways pre iné modely. Na svoje si tak toto leto prídu aj fanúšikovia Air Jordan 3, keďže sa okrem augustového prevedenia Sport Blue na základe klasických Black Cements dočkávame teraz aj verzie Wolf Grey, ktorá vychádza na podobnom základe ako staršie prevedenie Stealth. Na odlíšenie tak prevedenie Wolf Grey ponúka elephant print so striebornými akcentmi a dokonca aj jemne priehľadnú podrážku, ktorá veru na trojkách nie je bežnou záležitosťou. S cenovkou 163€ a plným size runom ich hľadaj už teraz na queens.cz.

Air Jordan 3 Wolf Grey už zoženieš aj u nás
Air Jordan 3 Wolf Grey už zoženieš aj u nás
Späť
Zdieľať
Diskusia