Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2014, 11:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dominika Cibulková grandslam síce nezískala, no vyhrala u všetkých Slovákov

ŠPORT DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ SLOVENSKO TENIS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Australian Open sa pre ženy skončil. Zo začiatku napínavé finále nakoniec zvládla lepšie Číňanka Na Li, avšak odhodlanie a skvelú hru nemôžeme uprieť ani našej Domči.

Dominika Cibulková sa nanešťastie nestala prvou Slovenkou s grandslamovým titulom, avšak ukázala bojovnosť a svoju silu, keď Číňanke Na Li spôsobila obrovské problémy, aspoň teda v prvom sete, ktorý nakoniec skončil v tajbrejku. Domča môže ľutovať enormný počet nevynútených chýb a dvojchýb, ktoré ju pravdepodobne pripravili o set, čo už. Druhý set už bol jasne v réžii čínskej tenistky, ktorá ho bezproblémovo zvládla a set vyhrala ľahko 6:0. Musíme ale povedať, že celkom zaslúžene, keďže hrala fakt úžasne. Zápas skončil výsledkom 7:6 (po tajbrejku 7:3) a 6:0.

Dominika Cibulková grandslam síce nezískala, no vyhrala u všetkých Slovákov


My Dominike ale samozrejme ďakujeme, že opäť povzniesla šport v našej krajine a zároveň zviditeľnila aj samú seba. V tohtoročnom Australia Open teda získala svoj druhý grandslamový titul Na Li a my jej touto cestou gratulujeme, aj keď sme jej to vôbec nepriali. Dominika je ale určite našou víťazkou a rovnako ako Sagan pritiahol divákov k cyklistike, možno sa niečo podobné podarilo aj Dominike. Čo na výkon našej reprezentantky hovoríte vy?

Späť
Zdieľať
Diskusia