Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2013, 22:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prebúdza sa slovenský futbal pod trénerom Kozákom?

ŠPORT FUTBAL SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dnešný zápas v Žiline medzi Slovenskom a Bosnou a Hercegovinou priniesol ďalší skvelý futbalový zážitok so smutným koncom pre Slovákov. Vstáva náš futbal z popola?

To, čo sme mohli vidieť už v prvom zápase v Bosne a Hercegovine bolo niečo diametrálne odlišné, než čomu sme bývali svedkami v posledných zápasoch našej futbalovej reprezentácie. Môže za to pán tréner Ján Kozák? Môže za to konečne nabudenie zo strany hráčov, ktorí až príliš dlho pôsobili tak, že o žiadne MS ani záujem nemajú? Určite môžeme poďakovať ako trénerovi, tak našim skvelým hráčom, ktorí sa po tsunami kritiky prebudili. Úprimne povedané, vôbec som neveril, že by sa dokázali vzchopiť zo zápasu na zápas. No chlapci nás všetkých presvedčili o svojich kvalitách ako už dávno nie (pozdravujeme Talianov). 

Skvelá obrana, aj keď Hubočan nezačal najistejšie, vynikajúci Mucha, ktorý nás nejedenkrát podržal, energické krídla a spolupráca Weiss-Hamšík, ktorá fungovala dokonale. Mladý Vladko proste ide ako píla a je radosť sa na neho pozerať. Doteraz som ich zatracoval. Ich výkony boli tragické, ale zdá sa, že konečne svitá na lepšie časy. Aj keď sa nám už nepodarí postúpiť na MS, zdá sa, že v budúcnosti na nás čakajú kvalitné zápasy, na ktoré budeme s radosťou pozerať. Škoda otočenia zápasu, kedy sme sa v druhom polčase stiahli a bránili, čo sa nám nevyplatilo. V priebehu 10 minút sme dostali dva góly, pričom ten druhý stál naozaj za to. Mali sme na víťazstvo, žiaľ, nepodarilo sa. Hráči sa ale predviedli vo vynikajúcej forme. Čo hovoríte na dnešný výkon našich vy? My im určite budeme držať palce aj naďalej, toto je konečne ten futbal, o ktorom sme už dlho snívali.


Späť
Zdieľať
Diskusia