Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2014, 18:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendy slovenského internetu #4: Motorkár, Zlobor a Ružový študent

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dnes sme si pre vás opäť pripravili tri kúsky, ktoré už mnohí určite poznáte. Týchto fešákov spája rovnaký menovateľ. Áno, alkohol. Čo všetko dokáže podgurážený človek vyplodiť je naozaj pozoruhodné.

Ako už býva zvykom, nedeľa je u nás venovaná spomienke na slovenské legendy, ktoré preslávil internet, a to akýmkoľvek spôsobom. Dnes sme si pre vás opäť pripravili tri kúsky, ktoré už mnohí určite poznáte. Týchto fešákov spája rovnaký menovateľ. Áno, alkohol. Čo všetko dokáže mierne podgurážený človek vyplodiť je naozaj pozoruhodné.

1. Motorkár

Mníchovu Lehotu preslávil hovor na linku 112. Pán, ktorý havaroval na motorke si ešte dokázal zavolať pomoc, potom však zaspal. Opätovné volanie o záchranu prišlo aj ráno. Poškodený sa sťažoval, že mu nikto nepomohol a tak sa trojkombinácia "holý, bosý, rozj**aný" stala populárnou na celom Slovensku.

2. Zámena manželiek - Zlobor

Tento pán je jedným z najznámejších východniarov a vo svojom obore je skutočný profík. Prihlásiť sa do televíznej súťaže, v ktorej si dva páry vymenia manželky a následne svoju novú polovičku týždeň doslova trápiť nedokáže len tak hocikto. Ľubozvučný dialekt a neprestajná chuť si vypiť sú pre neho najviac charakteristické črty. Len pripomínam, že toto video nie je vhodné pre feministky.

3.Ružový študent

Aj vzornému študentovi sa občas stane, že to preženie s alkoholom. Väčším problémom však je, keď sa náhodou pripletie kamera a poškodený je nútený odpovedať na zákerné otázky. Tento mladík to zobral zodpovedne, podobne ako svoje štúdim a podrobne opísal svoj týždenný harmonogram až do detailov. Jednoducho frajer.

BONUS: Feťák Dušan 2014

Dušana sme si už síce predstavili v prvej časti, no od roku 2007, kedy bolo zverejnené jeho prvé video, prešiel mnohými zmenami. Ako sme vás už informovali, Dušan sa vrátil zo sedemročného pobytu vo väzení. Pravdepodobne už vypočul rady kamarátov, ktorí mu vravievali "Daj sa radšej na chlast" a začal holdovať kvalitnému červenému vínu. Taktiež do svojho repertoára zaradil aj zopár anglických slovíčok. Na výsledok sa pozrite sami.  

Dovidenia pri ďalšom pokračovaní!

Späť
Zdieľať
Diskusia