Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2014, 15:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ohlásenie nového, vesmírneho Civilization: Beyond Earth

TECH
Uložiť Uložené

Nová hra z obľúbenej série Civilization bola ohlásená. V titule Beyond Earth sa pozrieme do ďalekého vesmíru. Je len na vás, či sa ho budete snažiť preskúmať alebo sa vrátiť na Zem.

Ohlásenie nového, vesmírneho Civilization: Beyond Earth

Séria Civilization je veľmi obľúbená a taktiež má za sebou už pár rokov. Total War už predsa len nie je to, čím býval kedysi (aspoň pre mňa) a Age of Empires umrel spolu s tretím dielom, ako aj štúdio Ensemble Studios. Nová hra s podtitulom Beyond Earth nás zavedie do neprebádaného vesmíru, v ktorom budeme kolonizovať nové planéty, spoznávať prastaré civilizácie, nových tvorov, hľadať nové formy života, postupne budovať rozsiahle mestá a obchodné cesty. Dočkáme sa aj technologického stromu a budeme musieť učiniť rozhodnutia, ktoré zmenia dejiny ľudstva.

Výprava do vesmíru bude sprevádzaná výberom jedného z ôsmich sponzorov, z ktorých každý ponúkne inú taktickú či gameplay výhodu. Osídľovanie ale samozrejme nebude jednoduché. Najprv si budeme musieť vybrať frakciu, zvoliť posádku a pripraviť sa na kolonizovanie. Následne si vybudujeme základňu a naučíme sa dávať si pozor na nebezpečných tvorov obývajúcich planétu. Hra vyjde na jeseň pre PC.

Ohlásenie nového, vesmírneho Civilization: Beyond Earth

Ohlásenie nového, vesmírneho Civilization: Beyond Earth
Späť
Zdieľať
Diskusia