Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2014, 8:32
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Coachella 2014 v plnom prúde. Sleduj live stream!

HUDBA COACHELLA
Uložiť Uložené

Vďaka technológiam si môžeš (takmer) rovnako ako návštevníci užiť festival Coachella vzdialený od nášho hlavného mesta 9800 kilometrov v pohodičke, z pohodlia domova.

Coachella 2014 v plnom prúde. Sleduj live stream!

Každý rok sa zaplní údolie v púšti Colorado v Californii, aby sa mohla uskutočniť udalosť s oficiálnym názvom The Coachella Valley Music and Arts Festival. Vďaka technológiam si môžeš (takmer) rovnako ako návštevníci užiť festival Coachella vzdialený od hlavného mesta Slovenska 9800 kilometrov v pohodičke, z pohodlia domova. Na udalosti, ktorá je organizovaná už od roku 1999 môžeš vidieť tie najlepšie mená z viacerých žánrov, ale hlavne teda z tých najpopulárnejších: rock, indie, hip hop, edm. 

Ročník 2014, ktorý sa koná počas dvoch víkendov bude domovom pre stovky tisíc fanúšikov a viac ako 150 účinkujúcich. Jeden z festivalov, kde by sa určite oplatilo ísť aspoň raz za život. To si hovorí každoročne dosť ľudí, keďže klasické lístky sa vypredali do 20 minút a napríklad VIP, v hodnote aj 5000 dolárov do troch hodín.

DAY2

Dá sa povedať, že headlinerom festivalu sú Outkast, ďalšími tohtoročnými menami sú: Girl Talk, Chromeo, Broken Bells, The Cult, Neko Case, Dum Dum Girls, Bryan Ferry, A$AP Ferg, HAIM, Bonobo, Jagwar Ma, Flatbush Zombies, Wye Oak, MS MR, Lorde, Future Islands, Foxygen, CHVRCHES, Washed Out, Ty Segall, Warpaint, Sleigh Bells, Queens of the Stone, MGMT, Pharrell Williams,, and Skrillex, to Arcade Fire, Nas, Beck, Disclosure, Duck Sauce, Little Dragon, Darkside, Superchunk, Blood Orange a ďalší. Kompletný program a lineup nájdeš nižšie:

Coachella 2014 v plnom prúde. Sleduj live stream!
Domov
Zdieľať
Diskusia