Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2014, 16:44
Čas čítania 0:00
refresher team

Sleduj druhú časť rozsiahleho rozhovoru s Kontrafaktom

REFRESHER EGO KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Týždeň ubehol ako voda a tak je tu čas na pokračovanie rozhovoru s Kontrafaktom. Opäť ide takmer o hodinový videorozhovor z našej produkcie, v ktorom sme sa s Egom, Rytmusom a Anysom rozprávali o ich novom albume Navždy, skitoch a obľúbenom Multimilionáro

Sleduj druhú časť rozsiahleho rozhovoru s Kontrafaktom

Týždeň ubehol ako voda a tak je tu čas na pokračovanie rozhovoru s Kontrafaktom. Opäť ide takmer o hodinový videorozhovor z našej produkcie, v ktorom sme sa s Egom, Rytmusom a Anysom rozprávali o ich novom albume Navždy, skitoch a obľúbenom Multimilionárovi, klipoch, novom štúdiu, mladých talentoch, Egovom sóle, nahrávaní si slovenských raperov, či konkrétnych skladbách z albumu ako je Podzemie, Keď jazdíme my a iné. Príde aj na tajomný harddisk, ktorý ležal niekoľko rokov u Anysa a my sme boli pri tom, keď ho chalani prvýkrát zapojili a objavili dávno zabudnuté fotky a videá. Ďakujeme!

Späť
Zdieľať
Diskusia