Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2013, 21:48
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Slovenský fashion week nakoniec bude!

MÓDA
Uložiť Uložené

Mrzí vás zrušenie Bratislava Fashion Weekend? Nemusí, je tu Fashion LIVE! Slovak Fashion Week Initiative!

Novovzniknuté združenie Fashion LIVE! je spojením slovenských módnych dizajnérov a značiek: Boris Hanečka, Lukáš Kimlička, Marcel Holubec W., Petra Poórová, Ľubica Poncik, Lenka Sršňová, Jana Kuzmová, Inpéria, La Femme a Ateliér 343. Nedávno zrušený Bratislava Fashion Weekend ich od práce neodradil a rozhodli sa spoločne s podporou OLO-dressing a Slovak Fashion Council zorganizovať podujatie Fashion LIVE! Slovak Fashion Week Initiative. To umožní dizajnérom odprezentovať svoje dlho pripravované kolekcie a ukázať nadšenie pre svoju prácu. Chcú deklarovať, že svoju prácu robia profesionálne aj napriek problémom s externými produkčnými agentúrami.

Podujatie Fashion LIVE! je nultým ročníkom Slovak Fashion Week. Nultým preto, lebo v tak krátkom čase nie je možné zorganizovať akciu podobnú európskym podujatiam. Napriek tomu je dôležité vyslať jasný signál, že slovenská móda žije a dizajnéri tvoria kolekcie pre reálnych ľudí. Rovnako dôležité je aj posolstvo pre odbornú verejnosť - potenciálnych partnerov a predajcov. Bez nich módna scéna nebude napredovať. Slovenskí dizajnéri, spolu so spriaznenými organizáciami, ktoré ich podporujú, chcú pracovať, prezentovať sa a mať významnú úlohu v kreatívnom priemysle na Slovensku. Naša móda je totiž životaschopná, aktívna a má víziu. Slovenskí módni dizajnéri a ich spolupracovníci tvoria kvalitné a unikátne módne kolekcie a chcú v tom pokračovať aj naďalej. V tom vidia podstatu módneho priemyslu.

Viac informácií o podujatí nájdete na Facebooku.

Slovenský fashion week nakoniec bude!

Program BLACK STAGE - módne prehliadky v Starej Tržnici

26.10.2013

16.00 hod. Ľubica Poncik

17.00 hod. Petra Poórová

18.00 hod. Boris Hanečka

19.00 hod. Lukáš Kimlička

20.00 hod. Marcel Holubec W.

27.10.2013

16.00 hod. INPERIA

17.00 hod. Jana Kuzmová

18.00 hod. LA FEMME

19.00 hod. VŠUV Ateliér 343

20.00 hod. Lenka Sršňová

Späť
Zdieľať
Diskusia