Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2013, 17:38
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

10 songov: Čo práve počúva Dara Rolins

REFRESHER DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Určite mnohých z vás, a vlastne aj nás v redakcii, zaujíma, aké skladby inšpirujú vašich obľúbených interpretov, producentov a iné známe osobnosti, alebo čo počúvajú pri ceste autom, či domácom chillovaní.

10 songov: Čo práve počúva Dara Rolins

Určite mnohých z vás, a vlastne  aj nás v redakcii, zaujíma, aké skladby inšpirujú vašich obľúbených interpretov, producentov a iné známe osobnosti, alebo čo počúvajú pri ceste autom, či domácom chillovaní. Rozhodli sme sa preto osloviť známych ľudí a spýtať sa ich na 10 skladieb, ktoré im momentálne vyhrávajú najčastejšie. Pre niektorých respondentov môže byť počet 10 aj veľa, no Dara nám vymenovala rovno 11ku obľúbených piesní. 

John Legend - Who Do We Think We Are feat. Rick Ross
Nový album Johnyho je opäť dokonalý. Táto vec bola jeho prvým singlom. Obdivujem oboch pánov a v tejto pesničke sa dokonale snúbi to, čo ich spája - muzikantstvo. Baví ma, že jeden aj druhý sú verní klasickým hudobným postupom a zásadám. Proste "back to the roots", živé nastroje, oldschoolový zvuk.

Jay Z - Oceans feat. Frank Ocean
Pesnička je proste mocná ako oceán. Zvukovo, hudobne, text... a moji dvaja ďalší oblúbenci.

Alicia Keys - When It's All Over

Skvelá speváčka, muzikant, je krásna a vie, čo robí. Pravdou je, že ma nie vždy bavia single, ktoré z albumu vydáva, ale nájdem si na nich vždy spolahlivo pesničky, ktoré milujem hneď na prvé počútie. Ako túto.

The Brand New Heavies - I Don't Know Why (I Love You)

Staré, ale tak dobré! Túto partičku som vždy milovala, počúvam ich dodnes. Pesnička má v sebe hroznú naliehavosť. Rastie od začiatku a baví ma na nej tá hipisácka atmosféra. Ako keby bola vystrihnutá z muzikálu VLASY. 

Common - Drivin Me Wild feat. Lily Allen
Tento frajer ma vždy bavil. Mám ho v kategorii "poetický raper" :). Na môj vkus je moc málo vidieť, počuť. Lily Allen a ten jej krehký hlások, plus british accent tomu dávaju taký "ľahký krok".

Daft Punk - Doin It Right feat. Panda Bear

Vždy mi zaručene zdvihne kútiky pusy. Miluje ju moja dcéra Lola, púšťa si ju dokola v aute. Podla nej to spieva robot Vali :)

Jill Scott - The Light of the Sun

Nič, než krásna pesnička. Dojemná. Každá žena, ktorá milovala, trápila sa alebo jej niekto zlomil srdce, musí cítiť tú naliehavosť v nej. Vždy, keď si ju pustím hovorím si ako je šťastná láska vzácna...

Justin Timberlake - That Girl

Vydal ďalší dokonalý album a toto je jedna dokonalá vec z neho.

R. Kelly - When a Man Lies

Keď už sme u tých spolahlivých jazdcoch, toto je jeden z nich. Jeho štýl a rukopis je geniálny. Má na konte neuveriteľné pesničký. Extrémne ho uznávam.

Stephanie McKay - Jackson Avenue

Túto ženu milujem. Ako spieva, čo spieva. Každú jednu pesničku - bez výhrad. Jej album Tell It Like It Is počúvam veľmi často.

Miguel - Adorn

Teším sa už teraz na jeho nové hudby. Je to veľký talent. Videli sme ho s Patrikom aj naživo a boli sme nadšení. Pesnička je skvost.

Určite sa nezabudnite nižšie vyjadriť, koho momentálnu top 10 by ste radi spoznali.

Domov
Zdieľať
Diskusia