Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2013, 21:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jason Statham ochraňuje svoju dcérku v skvele vyzerajúcom traileri

FILMY A SERIÁLY JASON STATHAM
Uložiť Uložené

Millenium Films prichádza s novým akčným thrillerom Homefront, v ktorom bude Jason Statham chrániť svoju dcérku. Vyzerá to na skutočne dobrý film, čo sa pri tomto hercovi často nestáva.

Ako ďaleko ste schopní zájsť, aby ste ochránili svoju rodinu? Veta, ktorá zaznela už v stovkách filmoch, ale jej námet sa dá stále originálne použiť. Najnovšie sa o to bude pokúšať Jason Statham, ktorého mám síce ako herca rád, avšak jeho filmy sú v 90% len béčkové. Sú samozrejme aj výnimky, ako napríklad Expendables, kde ale žiarili hlavne ostatné hviezdy, ale filmy ako Bank Job, Hummingbird alebo Death Race sa určite pozrieť dali.

Tentokrát prichádza v akčnom thrilleri Homefront, v ktorom bude vystupovať ako ex-člen DEA (fanúšikovia Breaking Bad vedia, o čo ide, ostatní si to vygooglite). Kvôli svojej 10-ročnej dcérke sa však uchýli do ústrania v malom meste, avšak, ako neskôr sám zistí, vybral si zlú lokáciu. Scenár napísal Sylvester Stallone a do amerických kín sa snímka dostane už 27. novembra. Okrem Stathama si zahrajú aj James Franco, Winona Ryder,  Rachelle Lafevre, Clancy Brown a Omar Benson Miller.

Jason Statham ochraňuje svoju dcérku v skvele vyzerajúcom traileri

Jason Statham ochraňuje svoju dcérku v skvele vyzerajúcom traileri
Späť
Zdieľať
Diskusia