Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2013, 20:19
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Posledná B-Boys Session bude už 8. júna!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Všetko má svoj začiatok a všetko má aj svoj koniec. Organizačný team BBS tento rok prichádza so svojou poslednou edíciou, s finálovou bitkou a rozhodne sa, ktorá crew si tento titul posledného šampióna vystaví na svojej poličke s trofejami.

Posledná B-Boys Session bude už 8. júna!

Všetko má svoj začiatok a všetko má aj svoj koniec. Organizačný team BBS tento rok prichádza so svojou poslednou edíciou, s finálovou bitkou a rozhodne sa, ktorá crew si tento titul posledného šampióna vystaví na svojej poličke s trofejami. Legendárny event, ktorý sa stvoril v Handlovej a postupne sa cez Prievidzu dostal až do Bojníc a ktorý hosťoval tie najväčšie, nielen tanečné, mená zo Slovenska ale aj zo sveta, je tento rok pripravený Vás všetkých privítať v jedinečných priestoroch Kultúrneho centra Bojnice, aby ste mali možnosť zažiť ešte poslednýkrát tu atmosféru, tie emócie, ktoré sme Vám po celé roky prinášali, pretože event bol hneď od počiatku tvorený srdcom tanečníkov. A možno aj preto, že tento rok oslavujeme 30 rokov hip-hopu na Slovensku, resp.  30 rokov breakdanceu (b-boyingu) na Slovensku, vďaka Gumeným chlapcom, ktorý v roku 2011 boli práve na našom evente ocenení za prínos do kultúry ako prvá skupina v celom vtedajšom Československu.

Tento rok sa dvere KC pre verejnosť otvoria o 14:00h, aby sme následne o 15:00h odpálili úvodným introm celý event. Celou akciou Vás bude sprevádzať dvojica OSŤO (streetcom) a FONKY (breakfans). Tanečníkov bude spoza gramofónou hecovať BJ PIGGO (streetcom).

Do kresiel porotcov si tento rok zasadne trojica skúsených tanečníkov

SURE (stred crew / slovensko)

BRAŇO ASTALOŠ (gumení chlapci / slovensko)

tretí porotca je ešte v jednaní

Battliť sa bude formou crew vs. crew, kde maximálny počet tanečníkov v jednej skupine je limitovaný na 8.

Okrem skupinových bitiek, prebehne počas eventu aj daľšie kolo medzinárodného projektu BRNK INTERNATIONAL, ktorý vznikol v USA s podtitulom „Slovakia Edition“. Jedná sa o jedinečný projekt formou 1vs1 s cieľom zvýšenia motivácie u mladých a inšpirovať ich na sebe viacej makať. Prebehne 6 exhibičných battlov na 5 vstupov. Vybraný slovenskí tanečníci sa pobijú v ďaľšom kole a zvýšia svoje šance na titul absolútneho šampióna, ktorého na Slovensku spoznáme na jeseň. Viac info o tomto evente a jeho jednotlivých kolách sa dozvieš na jeho fb profile

V doprovodnom programe sa medzi bitkami predstaví ESSO (sda) so svojou beatbox show a Slížo so svojou šou. Old schoolová show v podaní LITTLE POPPIN. Takisto je pripravená aj otvorená diskusia o slovenskej b-boyingovej scéne s tanečníkmi zo „starej“ a aj „novej“ školy o tom, ako sa to celé začalo a akým smerom sa to dnes uberá. Samozrejme nebude chýbať ani THEBBOYSPOT shop.

 

Po hlavnom evente je pripravená JägerSession AFTERPARTY, bude sa konať v SQUARE-I v Bojniciach, ktorý sa nachádza rovno vedľa Kultúrneho centra, kde sa bude celý event konať.  O zábavu sa počas večera až do rána okrem JAGERMEISTERA bude starať aj dvojica Yanko Král z H16 a BJ Piggo. Pripravený bude aj welcomedrink. Vstup na afterparty je samozrejme free.  Vidíme sa tam.

 

-------------------------------------------------

INFO pre bboys:

Registrácia tanečníkov crew vs. crew bboys battle je možná do  1.6.2013.
Registrácia: 5€/tanečník

Späť
Zdieľať
Diskusia